Governance

Meeting Structure

Et specifikt modulopbygget værktøj og en systematisk tilgang til kortlægning dine tekniske og forretningsmæssige behov for kommunikation og for styring af din virksomhed og projektportefølje (med såvel kort som langsigtet fokusering) – beslutte, delegere, eskalere, koordinere, prioriteter, osv.

Daily Management Board

Et struktureret værktøj til at fastsætte retningslinjer og sikre effektive daglige/ugentlige driftsmøder, for at styre og følge op på afdelingerne samt produkt-/projektportefølje aktiviteter, fremdrift, leverance-punktlighed, korrigerende tiltag, etc. – baseret på LEAN principper og Systems Engineering tankegangen.

Continuous Improvement

Systematiske værktøjer og processer til effektivt at kortlægge den reelle fejlårsag/forbedringsmulighed og efterfølgende workshop-værktøjer til udvikling og gennemførelse af konkrete forbedringer og korrigerende handlinger – baseret på LEAN principper.

Technical Management

En ledelsesmæssig og struktureret måde at tilgå sin organisation og sit ledelsesteam, for at styrke den afgørende forståelse mellem det kommercielle og tekniske miljø i virksomheden – etablering og styrkelse af den kommerciel del af “Voice of Engineering” i de strategiske, finansielle, operationelle og udviklingsmæssige beslutninger.

Governance

Vores Connect Efficiency model er baseret på holistiske principper og med respekt for, at alt er forbundet i en eller flere forbindelser. Men denne kompleksitet kan stadig håndteres og specifikke tiltag kan udføres, hvis vi har overblikket og en struktureret måde at tilgå det, og så først og fremmest tager fat i de mest effektfulde områder!

Connect Efficiency modulerne indeholder specifikke værktøjer og processer, og kan bruges enkeltvis eller i kombinationer.

Tag kontakt til os?

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have omkring Meta Management. Stil din henvendelse til os, og vi vender tilbage så snart som muligt.

Vi er en global virksomhed og derfor altid nemt at nå, selv om tidsforskelle kan være udfordrende.

Du er velkommen til at udfylde formularen til højre, hvis du har spørgsmål.

Aktuelt klokkeslæt i Danmark: 09:24

NU OGSÅ SIMPLIMIZE KONSULENT
LÆS MERE
Nu Simplimize konsulent