People

Organisational Structure

En kommerciel og struktureret tilgang til at tilpasse sin tekniske organisation så den understøtter den objektive og værdiskabende proces i virksomheden, baseret på en konsistent og logisk/teknisk nedbrydnings-struktur af virksomhedens produkt/projekt.

Roles & Responsibilities

En struktureret ramme af processer og værktøjer til at afdække og opsætte klare roller og ansvar omkring virksomhedens produkt og/eller projekt.

Global Technical Teams

Konkrete værktøjer og principper til at opsætte og implementere kompetence-baserede teams i sin tekniske organisation på tværs af geografiske placeringer og forskellige kulturer.

Resource Management

Værktøjer og processer til kortlægning og styring af virksomhedens tekniske ressourcer – kompetence-styring, kapacitets-styring og performance-styring.

People

Vores Connect Efficiency model er baseret på holistiske principper og med respekt for, at alt er forbundet i en eller flere forbindelser. Men denne kompleksitet kan stadig håndteres og specifikke tiltag kan udføres, hvis vi har overblikket og en struktureret måde at tilgå det, og så først og fremmest tager fat i de mest effektfulde områder!

Connect Efficiency modulerne indeholder specifikke værktøjer og processer, og kan bruges enkeltvis eller i kombinationer.

Tag kontakt til os?

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have omkring Meta Management. Stil din henvendelse til os, og vi vender tilbage så snart som muligt.

Vi er en global virksomhed og derfor altid nemt at nå, selv om tidsforskelle kan være udfordrende.

Du er velkommen til at udfylde formularen til højre, hvis du har spørgsmål.

Aktuelt klokkeslæt i Danmark: 08:12

NU OGSÅ SIMPLIMIZE KONSULENT
LÆS MERE
Nu Simplimize konsulent