Processes

Interface Management

Effektivt værktøj og proces for at identificere, kortlægge og løbende drive og administrere dine tekniske grænseflader i dit produkt og/eller projekt – baseret på internationalt anerkendte værktøjer og Systems Engineering tankegang.

Systems Specification

Værktøjer/skabeloner og en systematisk metode til at identificere og angive de enkelte systemer, som grundlag for styring af leverance-omfang, grænseflader, organisatoriske roller og ansvar, planlægning, fremdrift, osv.

Levels of Information

Metodisk måde til at skabe en fælles forståelse af hvilke typer information og hvilke detaljerings-niveauer af oplysninger som er nødvendig i de forskellige faser af sit produkts/projekts udvikling og gennemførelse – baseret på anerkendte standarder og Systems Engineering tankegang.

Risk Management

TVærktøjer og processer der vil skabe forståelse i din organisation omkring behovet for risikostyring og hjælpe dig til en pragmatisk styring og håndtering af risikoprofilen i dine produkter og projekter.

Processes

Vores Connect Efficiency model er baseret på holistiske principper og med respekt for, at alt er forbundet i en eller flere forbindelser. Men denne kompleksitet kan stadig håndteres og specifikke tiltag kan gøres, hvis vi har overblikket og en struktureret måde at tilgå det, og så først og fremmest tager fat i de mest effektfulde områder!

Connect Efficiency modulerne indeholder specifikke værktøjer og processer, og kan bruges enkeltvis eller i kombinationer.

Tag kontakt til os?

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have omkring Meta Management. Stil din henvendelse til os, og vi vender tilbage så snart som muligt.

Vi er en global virksomhed og derfor altid nemt at nå, selv om tidsforskelle kan være udfordrende.

Du er velkommen til at udfylde formularen til højre, hvis du har spørgsmål.

Aktuelt klokkeslæt i Danmark: 08:14

NU OGSÅ SIMPLIMIZE KONSULENT
LÆS MERE
Nu Simplimize konsulent