Reference structure

Breakdown Structure

En systematisk og effektiv metode til at kortlægge og strukturere den tekniske og logiske nedbrydningsstruktur i jeres produkt og/eller projekt – metoden er baseret på Systems Engineering principper og internationale standarder.

Harmonisation

En målrettet og systematisk måde til at skabe gennemsigtighed, identificere fællestræk, facilitere vidensdeling samt sikre ledelsesindsigt og målfokus – skaber det nødvendige FÆLLES tekniske SPROG og er forudsætningen for al samarbejde i virksomheden.

Standardisation

Strukturerede og effektive værktøjer og processer til at identificere og øge omfanget af genanvendte elementer på tværs af produkter og/eller projekter – for at reducere antallet af varianter og skabe en mere standardiseret tekniske platform i virksomheden.

Modularisation

Et struktureret værktøj og en systematisk metode til at identificere strukturen, mulighederne samt værdien i at bygge modulariserede principper ind i virksomhedens design og arbejdsprocesser – baseret på anerkendte metoder og Systems Engineering tankegangen, og kan bruges på både produkter og projekter

Configuration

En metodisk tilgang baseret på konkrete værktøjer og processer, som hjælper med at bygge og synliggøre den logiske og konfigurerbare produktintelligens i dit produkt, så virksomheden kan udvikle sig hen mod “configure to order”, og undgå “one of”/”customized designs” måden at arbejde på – baseret på anerkendte og industrielle metoder samt Systems Engineering tankegangen.

Reference structure

Vores Connect Efficiency model er baseret på holistiske principper og med respekt for, at alt er forbundet i en eller flere forbindelser. Men denne kompleksitet kan stadig håndteres og specifikke tiltag kan gøres, hvis vi har overblikket og en struktureret måde at tilgå det, og så først og fremmest tager fat i de mest effektfulde områder!

Connect Efficiency modulerne indeholder specifikke værktøjer og processer, og kan bruges enkeltvis eller i kombinationer.

Tag kontakt til os?

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have omkring Meta Management. Stil din henvendelse til os, og vi vender tilbage så snart som muligt.

Vi er en global virksomhed og derfor altid nemt at nå, selv om tidsforskelle kan være udfordrende.

Du er velkommen til at udfylde formularen til højre, hvis du har spørgsmål.

Aktuelt klokkeslæt i Danmark: 09:57

NU OGSÅ SIMPLIMIZE KONSULENT
LÆS MERE
Nu Simplimize konsulent