Ydelser

Ydelser

Vores Connect Efficiency model og ydelser er relevante for alle typer af industrielle Produkt, Projekt og Engineering relaterede virksomheder.

Meta Management fokuserer på at forbedre den “indre effektivitet” i din virksomhed når det gælder Udvikling, Planlægning, Engineering, Produktion og Levering af tekniske Produkter og/eller Projekter.

Vores Connect Efficiency model bygger på de 5 vigtigste områder, der vil øge din effektivitet betydeligt, og som ofte kan baseres på værktøjer, færdigheder og viden, som du allerede har inde i din virksomhed.

Dit Produkt og Projekt er essentiel – så derfor vil vores Connect Efficiency model altid være baseret på, eller starte med at bygge, en konsistent og solid teknisk Referencestruktur omkring dit produkt og/eller projekt for at muliggøre Optimering og Standardisering.

Connect Efficiency modellen vil løfte og bygge bro mellem den tekniske kompleksitet og økonomisk styring i din virksomhed og skaber yderst effektive, skalerbare og profitable synergier.

Forbedre effektiviteten i produkter og projekter:

Hvorfor Connect Efficiency

Betingelserne ændrer sig NU: Vi står allerede inde i næste niveau af den Industrielle Revolution – på vej mod digitalisering og Industrialisering 4.0 – er din virksomhed og tekniske struktur bag dette forberedt til denne udvikling?… er du klar til Business 4.0?

Bliv fremtidens Disruptive virksomhed:
“Vi lever nu i en verden, hvor teknologien udvikler sig eksponentielt, ikke lineært. Ethvert produkt, enhver ydelse, enhver forretningsmodel og enhver industri kan blive disrupted”
Undgå at du selv bliver Disrupted!

For at blive en effektiv og succesfuld virksomhed i det område og de udfordringer, som du arbejder indenfor, og i dagens kontinuerlige og hurtigt omskiftende markeder, hvor leveringstid er altafgørende, hvor arbejdsstyrken er mere global, fluktuerende og mere baseret på digital viden end nogensinde, og hvor virksomhedens succes i større grad afhænger af digitalisering og vores evne til at udnytte CAD/PDM værktøjer , er vi alle nød til at genoverveje vores måde at forstå og strukturere vores virksomhed – vi er nød til at styrke vores “produkt og projekt intelligens”.

I hverdagen ser du måske din virksomhed blive udfordret af f.eks.:

  • Vækst
  • For høje omkostninger
  • For lange leveringstider
  • Nye konkurrenter
  • Sammenlægning / opkøb
  • Samarbejde på tværs af geografisk placering
  • Teknisk-kommerciel ugennemskuelighed
  • Øget produktvarianter
  • Øget kompleksitet

Tag kontakt til os?

Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have omkring Meta Management. Stil din henvendelse til os, og vi vender tilbage så snart som muligt.

Vi er en global virksomhed og derfor altid nemt at nå, selv om tidsforskelle kan være udfordrende.

Du er velkommen til at udfylde formularen til højre, hvis du har spørgsmål.

Aktuelt klokkeslæt i Danmark: 08:41

NU OGSÅ SIMPLIMIZE KONSULENT
LÆS MERE
Nu Simplimize konsulent